Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Sali de Conferinta
Clienti corporate

Azuga

  

Orasul-statiune Azuga este situat pe Valea Prahovei intre statiunile Sinaia si Predeal, la altitudinea 1.110 m.

Pozitia si accesibilitatea sunt avantaje pentru Azuga, localitatea fiind situata pe cea mai circulata vale transcarpatica a Romaniei, Valea Prahovei, respectiv pe DN1/E60 si magistrala feroviara Bucuresti-Brasov, la aproximativ 135 km de Bucuresti si 36 km de Brasov. Fata de localitatile invecinate distantele sunt reduse: Predeal 6 km, Busteni 4 km, Sinaia 12 km.

Este o asezare tipic de munte, fiind inconjurata in nord si vest de muntii scunzi ai Clabucetului Predealului ( alt.max. Clabucetul Azugii 1586 m ) iar in sud si est pe muntii Baiului sau Gabrovei care in Azuga ating altitudini de peste 1700 m ( Vf. Cazacu 1753 m, Vf. Stevia 1901m).

Azuga este recunoscuta pentru partiile sale de ski. De asemenea poate constitui punctul ideal de pornire in excursii montane, sau catre localitatile si obiectivele turistice invecinate: Sinaia, Busteni, Predeal, Brasov, Poiana Brasov, Castelul Rasnov.

 
Hotel Lux Garden *****
Tarife incepand de la 60 euro / persoana / locul in camera dubla/ noapte
 
Hotel Nu Ma Uita 3***
Tarife incepand de la 93.5 Lei / persoana / locul in camera dubla / noapte


 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________