Post de vacanta - Unde plecam in week-end?

No comments 14 January 2010 Under: Maxim Travel - agentia ta!

Pentru marea majoritate, luna ianuarie este cea mai posomorata si mai lunga luna din an. Bineinteles, o mini - vacanta ar indulci trecerea de la iarna la primavara dar ce ne facem cu zilele de concediu pe care ni le-am luat de Sarbatori si cu banii pe care i-am lasat lui Mos Craciun sub brad?

Raspunsul este pe cat de simplu, pe atat de ieftin: un city - break in marile capitale europene.

Sa luam ca exemplu Roma - Cetatea Eterna

POLO HOTEL 4* - 179,00 euro pachet / persoana, mic dejun inclus

http://www.polohotel.it

Pachetul include: bilet avion Bucuresti - Roma si retur cu compania Blue Air

cazare doua nopti in camera dubla, mic dejun inclus

E atat de simplu… :)

Team building la munte sau la mare?

2 comments 29 April 2009 Under: Team-building in 2009?

Pana anul trecut aceasta era intrebarea care ne framanta referitor la team-building-ul cu colegii. Sau, in unele cazuri - care va fi primul - cel de la munte sau cel de la mare? :) Acum intrebarea este: anul acesta se mai merge in team-building? Exista bugetata vreo iesire?

Indiferent daca raspunsul este da sau nu, suntem interesati de parerile voastre si de modul in care comunicarea si relatiile informale dintre angajati sunt importante in cadrul companiei in care lucrati.

Unde calatorim anul acesta?

1 comment 29 April 2009 Under: Vacanta ta

Ce facem in aceasta vara? Acum ca Pastele a trecut, 1 mai muncitoresc bate la usa, incepem sa ne gandim la vacanta de vara. Unde mergem in acest an? Ne afecteaza criza bugetul de vacanta? Sunt cateva intrebari la care daca raspundem din timp putem sa obtinem niste oferte bunicele.

Feed-back-ul clientilor nostri

1 comment 29 April 2009 Under: Cum a fost in vacanta?

Feed-back-ul tau este important. Nu numai pentru noi pentru a incerca sa ne imbunatatim constant oferta si serviciile, cat si pentru alti turisti potentiali care pot sa afle mai multe informatii despre locurile in care vor sa ajunga, despre hotelurile si serviciile la care sa se astepte. Bineinteles, fiecare opinie este una subiectiva si transmite o parere si o traire proprie, insa in ansamblu feed-back-ul celor din jur este cea mai sigura metoda de a afla daca faci ce trebuie sau nu.

Early-booking - un concept nou pe piata romaneasca

Iata ca early-booking-urile, o metoda de a obtine un tarif mai bun pentru vacanta incepe incet, incet sa-si faca simtita prezenta si pe piata romaneasca. Pana la 30 aprilie si in unele cazuri pana in 15 sau 31 mai, hotelurile din Turcia au transmis reduceri destul de importante la tarifele de cazare, o politica de vanzari care a atras destul de multi clienti din Romania. Desi nu eram obisnuiti sa ne facem rezervari in aprilie pentru luna august sau septembrie, ofertele atractive si-au spus cuvantul. O metoda veche pe pietele occidentale isi face loc si la noi, cu efecte pozitive atat pentru turist cat si pentru hotelierii care astfel au o viziune pe termen indelungat  asupra gradului de ocupare si a forecastului pentru anul in curs.