Feed-back-ul clientilor nostri

29 April 2009 Under: Cum a fost in vacanta?

Feed-back-ul tau este important. Nu numai pentru noi pentru a incerca sa ne imbunatatim constant oferta si serviciile, cat si pentru alti turisti potentiali care pot sa afle mai multe informatii despre locurile in care vor sa ajunga, despre hotelurile si serviciile la care sa se astepte. Bineinteles, fiecare opinie este una subiectiva si transmite o parere si o traire proprie, insa in ansamblu feed-back-ul celor din jur este cea mai sigura metoda de a afla daca faci ce trebuie sau nu.

One Response to “Feed-back-ul clientilor nostri”

  1. Desi cu ceva intarziere, va transmit feed-back-ul meu referitor la vacanta de anul trecut. Mi-am adus aminte de ea pentru ca saptamana viitoare vreau sa plec in concediu si nu stiu incotro s-o apuc…

    Cam in aceeasi perioada a anului trecut ne-am hotarat (cu 2-3 zile inainte de a pleca) sa face tarile nordice: Danemarca, Suedia, Norvegia. Am testat si varianta Finlanda si intoarcere prin tarile baltice, insa distanta era prea mare si timpul nu ne permitea acest ocol. Prin urmare ne-am dotat masina cu cele necesare si am pornit cu incredere sa acoperim cei 9.500 de km. Traseul in mare a fost Bucuresti - Sibiu - Viena - Hamburg - Copenhaga - Stockholm - Lillehammer - Gairenger - Bergen - Oslo - Goteborg - Copenhaga - Varsovia - Cracovia - Sibiu - Bucuresti.

    Am vazut o civilizatie total diferita de cea cu care suntem noi obisnuiti acasa si diferita si de restul Europei cu care deja suntem obisnuiti de cativa ani de cand strabatem batranul continent. O civilizatie pentru care valorile spirituale sunt singurele care conteaza cu adevarat. Case cu bun gust, gradini pline de flori, oameni zambitori si amabili facand sport si cheltuind mai degraba 10.000 Euro pe o bicicleta decat pe un SUV, toate incadrate intr-un peisaj de vis. Oricine trebuie sa vada macar o data in viata fiordurile Norvegiei. Intreaga tara este un mare Transfagarasan cu niste drumuri impecabile, oameni simpatici si cascade. Bianca era cu aparatul de fotografiat intr-o mana si cu camera de filmat in cealalta. Si din 15 in 15 minute trebuia sa oprim pentru a ne bucura de peisaj. Superb!
    Sa nu mai vorbesc de asfintitul de soare de pe malul lacului langa Lillehammer, unde stateam intr-un camping impreuna cu o vidra simpatica, sau innoptatul cu cortul pe fiordul Gairenger. Sunt clipe pe care cu siguranta nu le vom uita niciodata. Am trait niste clipe minunate in aceste locuri intr-una din cele mai frumoase vacante de pana acum.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Early-booking - un concept nou pe piata romaneasca
Unde calatorim anul acesta?