Team building la munte sau la mare?

29 April 2009 Under: Team-building in 2009?

Pana anul trecut aceasta era intrebarea care ne framanta referitor la team-building-ul cu colegii. Sau, in unele cazuri - care va fi primul - cel de la munte sau cel de la mare? :) Acum intrebarea este: anul acesta se mai merge in team-building? Exista bugetata vreo iesire?

Indiferent daca raspunsul este da sau nu, suntem interesati de parerile voastre si de modul in care comunicarea si relatiile informale dintre angajati sunt importante in cadrul companiei in care lucrati.

2 Responses to “Team building la munte sau la mare?”

  1. Adrian says:

    Acum la sfarsit de an 2009 as putea sa raspund intrebarii de mai sus: 2009 - in mare parte un an fara team-building-uri. Sau daca au fost organizate cateva iesiri cu colegii acestea au fost organizate de catre participanti, cu plata individuala a serviciilor contractate. Foarte putin companii au mai acordat importanta acestui aspect al relatiilor inter-colegiale si de asemenea motivarii non-financiare a angajatilor. Efectele probabil se vor vedea in anul sau anii urmatori.

    Se pare ca aceasta situatia economica dificila prin care trecem in prezent ne va afecta mai puternic decat credem si decat vrem sa o recunoastem. Va fi o lovitura pentru unii, un sut in dos (si implicit un salt inainte) sau un moment de cotitura si de restructurari masive pentru altii? Viitorul ne va raspunde la aceste intrebari.

  2. Adrian says:

    Cum spuneam si la sfarsitul anului 2009, lipsa lichiditatilor de pe piata, criza financiara cu alte cuvinte, nu ne-a parasit odata cu inceperea anului 2010. Dupa un inceput al anului datator de sperante, iata ca lunile aprilie - mai ne-au adus cu picioarele pe pamant. Sau ne-au bagat cu ele intr-un lighean cu apa rece… Masurile extrem de ne-sociale pe care guvernul a fost nevoit sa le ia si iminenta crestere a fiscalitatii sunt semne ca drumul pe care suntem are o panta descendenta. Nu stiu pana unde va duce aceasta panta, si daca cumva nu e prea tarziu sa o redresam, insa ar trebui sa se intample ceva cat mai repede. Asta in cazul in care consideram ca macar directia e una buna…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Unde calatorim anul acesta?
Post de vacanta - Unde plecam in week-end?