Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Sali de Conferinta
Clienti corporate

1 mai la Praga

Perioada: 30 APRILIE - 04 MAI 2010

(5 zile / 4 nopti)

 ZIUA 1 (30 Apr): BUCURESTI - PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:20 pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Praga. Decolare la ora 07:20 si sosire la Praga la 08:15. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: castelul Hradcany, piata Wenceslas, piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru "spectacolul" papusilor), catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), "strada de aur" (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel Movenpick 4* (sau similar).

ZIUA 2 (01 Mai): KUTNA HORA (optional)

Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi la Kutna Hora vechi oras medieval din sec. al 13-lea situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras dupa Praga. A intrat in patrimoniul UNESCO in 1995 si pana in 1999 a fost orasul istoric al Republicii Cehe. Seara, optional, va propunem croaziera pe raul Vlatava.

Ziua 3 (02 Mai): KARLSTEIN - KARLOVI VARY (optional)

Mic dejun. Excursie optionala la renumitul castel Karlstein si apoi la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, retur la Praga si cazare.

ZIUA 4 (03 Mai): PRAGA

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Welceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere.

ZIUA 5 (04 Mai): PRAGA - BUCURESTI

Mic dejun. Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Bucuresti (decolare la 11:40). Sosire la Bucuresti la ora 14:30.

 PRET/persoana: 350 EURO

 (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 170 EURO

Reducere pat suplimentar adult: 30 EURO

Copil 2-10 ani: 265 EURO

SERVICII INCLUSE:

§         transport avion Bucuresti - Praga si retur cu compania CSA

§         4 nopti cazare cu mic dejun in hotel MOVENPICK 4*

§         transferuri aeroport - hotel - aeroport

§         tur panoramic de oras cu ghid local

§         insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:

  • taxele de aeroport 100 EURO/ persoana - pot suferi modificari
  • intrarile la obiective
  • asigurarea medicala
  • excursiile optionale
  • asigurarea storno (optionala, 2% din contravaloarea pachetului, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

 Prezentare hotel: Hotel Movenpick este situat pe dealul Smichov la doar 5 km de aeroportul international, in apropierea celor mai importante centre comerciale, restaurante si cluburi. Movenpick dispune de 442 de camere confortabile dotate cu baie proprie, Tv satelit, telefon, minibar, aer conditionat. Alte facilitati: restaurante (cu panorama splendida asupra orasului Praga), bar, centru spa (fitness, sauna, baie de aburi, masaj), magazin, centru de conferinta si parcare.

Orar de zbor (ore locale):

30.04: Bucuresti (Otopeni) 07:20 - Praga 08:15

04.05: Praga 11:40 - Bucuresti (Otopeni) 14:30

Grup minim: 20 persoane.

Termen limita de inscriere: 15 Aprilie 2010.

[ x ] Cere informatii
Toate campurile sunt obligatorii

Nume:

E-mail:


Telefon:

Mesaj: 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________