Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Sali de Conferinta
Clienti corporate

1 mai la Viena

Perioada: 30.04 - 03.05.2010

(4 zile / 3 nopti) 

Ziua 1. Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Baneasa, ora 06:00. Plecare spre Viena - compania Blue Air. Sosire in Viena la ora locala 08:30. Transfer la in oras pentru a face un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom putea admira de-a lungul celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Dupa amiaza avea transferul la hotel. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 2.  Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) fondata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein. Cazare.

Ziua 3.  Mic dejun. Astazi va propunem o vizita la Palatul Schonbrunn impreuna cu insotitorul de grup. Palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada palatului are lungimea de 175 de metri si  este impodobit cu coloane clasice si ferestre. Fatadele sunt vopsite cu celebrul „galben de Schonbrunn" sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronoata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru vizite individuale si pentru cumparaturi. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 4.  Mic dejun. La ora 12:00 vom face check-out-ul si vom mai avea putin timp liber pana la ora transferului pentru ultimele cumparaturi. In jurul orei 15:00 vom avea transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Viena - Bucuresti compania Blue Air. Vom sosi in Bucuresti la ora 20:50.

 Pret/persoana: 335 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 95 euro

Reducere a treia persoana in camera: 15 euro

*Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

SERVICII INCLUSE:

§          transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Blue Air

§          3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3 * in Viena 

§          transferuri aeroport - hotel - aeroport

§          tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Viena

§          insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

§          taxele de aeroport 100 EURO/ persoana  (pot suferi modificari)

§          excursiile optionale

§          intrarile la obiectivele turistice

§          asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)

§          asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice

 

GRUP MINIM : 25 PERSOANE

Pentru un grup de 20 - 24 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO/ persoana.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:  cu 3 saptamani inainte de inceperea excursiei.

 ACTE NECESARE: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila

CONDITII DE INSCRIERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.

CONDITII DE ANULARE/PENALIZARI: conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice..

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Bucuresti Baneasa ora 08:00 - Viena ora 08:30

Viena ora 18:20 - Bucuresti Baneasa ora 20:50

[ x ] Cere informatii
Toate campurile sunt obligatorii

Nume:

E-mail:


Telefon:

Mesaj: 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________