Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Sali de Conferinta
Clienti corporate

Revelion Maroc

28.12.2011 - 05.01.2012

Casablanca - Marrackech- Fez - Meknes - Rabat

Ziua 1 (28 Dec)  BUCURESTI - CASABLANCA

Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 13:30. Plecare spre Casablanca (schimbarea cursei la Paris) - compania Air France.  Sosire in Casablanca la ora 23:10; transfer si cazare la hotel 4*.

Ziua 2 (29 Dec) CASABLANCA

Dupa micul dejun vom face turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului alaturi de un ghid local: vom incepe turul din Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la Cartierul Habous, vizita souk-urilor si bazarelor, Mahakina, intram la Catedrala Notre Dame Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului- Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada, coboram si admiram Moscheea Hassan al II-lea (exterior)-una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, vedem Piata Mohamed al V-lea cu fantana, edificii administrative, Piata Natiunilor Unite. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 3 (30 Dec) CASABLANCA - MARRAKECH

Mic dejunu. Plecam cu autocarul spre Marrakech unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. Dupa-amiaza, tur de oras unde vom vedea cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrackech: gradina Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si Moscheea Koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea El Mansour, intram in cimitirul Saadien si in Palatul Bahia, apoi ne indreptam spre Muzeul Dar Si Said, Medina si piata Djema el Fnaa. Cina si cazare la hotel. Cazare si cina la hotel 4*.

Ziua 4 (31 Dec) MARRAKECH 

Mic dejun. Optional, excursie la Essaouira, statiune si port pe malul Atlanticului, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Seara, participare la cina festiva de Revelion.

Ziua 5 (01 Ian) LA MULTI ANI 2012! 

Mic dejun. Va propunem sa incepeti anul 2012 relaxandu-va la piscina hotelului sau descoperind orasul prin plimbari individuale. Pranz si cina la restaurantul hotelului.

Ziua 6 (02 Ian) MARRAKECH - BENI MELLAL - IFRANE - FEZ

Mic dejun. Ne imbarcam in autocar cu destinatia Fez. Sunt prevazute scurte opriri in Beni Mellal si Ifrane, o frumoasa statiune de ski din regiunea muntilor Atlas. Sosire in Fez, cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 7 (03 Ian) FEZ

Dupa micul dejun vom vizita cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Quarouiyen- cea mai veche universitate a islamului, Moscheea Moulay Idriss- construita in cinstea lui Moulai Idriss al II-lea, cel care a infiintat orasul Fez; scoala coranica Attarine Medersa (exterior) cu superbe decoratiuni, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele - Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 8 (04 Ian) FEZ - MEKNES - RABAT - CASABLANCA

Dupa micul dejun, plecam catre Meknes, denumit si "Versailles-ul Marocului" unde vom vizita mormantul lui Moulay Ismail si Poarta Bab Mansour. Plecam catre Rabat, capitala administrativa a Marocului unde vom face un tur panoramic pentru a admira Mausoleul lui Mohamed al V-lea, Medina, continuam cu vizita la Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane, gradinile Andaluze,  Mechouarul, Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan. Dupa tur, plecam spre Casablanca. Sosire, cina si cazare la hotel 4*. 

Ziua 9  (05  Ian) CASABLANCA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport (ora 08:00) pentru imbarcare zbor Casablanca, decolare ora 10:35 spre Bucuresti (schimbarea cursei la Paris). Sosire in Bucuresti la ora 19:15.

Pret / persoana: 990 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 230  EURO

Pat suplimentar adult: 970 EURO

Copil 2-10.99 ani: 940 EURO

Servicii incluse:

 • transport avion Bucuresti - Casablanca si retur (schimbarea cursei la Paris) cu compania AIR FRANCE
 • 8 nopti cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 4*: 3 nopti Casablanca, 3 nopti Marrakech, 2 nopti Fez
 • un pranz (01.01) si 6 cine in restaurantele hotelurilor
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport
 • tururile si vizitele mentionate in progran
 • transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
 • ghid local pe tot parcursul circuitului
 • insotitor roman de grup.

 

Nu sunt incluse in pret:

 • taxele de aeroport 245 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 • cina festiva de Revelion (obligatorie): 135 EURO/ persoana
 • bacsisurile (obligatorii in Maroc): 25 EURO/ persoana - se achita la sosirea in Maroc insotitorului roman de grup)
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
 • intrari la alte obiective si alte vizite decat cele precizate la servicii incluse, excursiile optionale
 • asigurarea medicala
 • asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

 

Grup minim:

25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane tariful se suplimenteaza cu 40 EURO/ persoana. in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

Termen limita de inscriere:

15 Noiembrie 2011. Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala.

 

Conditii de anulare/penalizari:

- intre 31 si 45 zile inaintea plecarii: 20% din valoarea pachetului

- intre 21 si 30 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului;

- intre 16 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului;

- intre 15 si 19 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului;

- mai putin de 15 zile: 100%.

         

ORAR DE ZBOR (ore locale):

28.12 Bucuresti 15:25 - Paris 17:35 / 21:05 - Casablanca 23:10

05.01 Casablanca 10:35 - Paris 14:40 / 15:25 - Casablanca 19:15

 

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri):

- 50 LEI/persoana/ sens (dus sau intors) din orasele PLOIESTI, URZICENI, PITESTI, ALEXANDRIA, GIURGIU, TURNU MAGURELE.

- 75 LEI/ persoana/ sens (dus sau intors) din orasele CONSTANTA, CALARASI, SLOBOZIA, BUZAU, TECUCI, BRAILA, GALATI, TULCEA, CRAIOVA, SLATINA, FOCSANI, VALCEA, BRASOV.

[ x ] Cere informatii
Toate campurile sunt obligatorii

Nume:

E-mail:


Telefon:

Mesaj: 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________