Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Sali de Conferinta
Clienti corporate

Revelion Thailanda

Perioada: 29.12.2011 - 07.01.2012

(10 zile/7 nopti)

 

Ziua 1 (29 dec): BUCURESTI - ISTANBUL - BANGKOK

 

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:50, pentru imbarcare pe cursa companiei TURKISH AIRLINES cu destinatia Bangkok (schimbarea cursei la Istanbul).

Ziua 2 (30 dec): PATTAYA

Sosire in Bangkok la ora locala 09:45. Transfer si cazare la hotel Amari Orchid Resort 4* (Garden Wing) sau similar, situat in statiunea Pattaya. Distanta de cca 140 km dintre aeroportul din Bangkok si statiunea Pattaya va fi parcursa in cca 2 ore.  Timp liber pentru relaxare si acomodare cu noul fus orar.

Ziua 3 (31 dec): PATTAYA - INSULA DE CORALI

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie catre Insula de Corali "Koh Lan". Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Ne intoarcem in Pattaya pentru pregatirea serii dintre ani. Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului. LA MULTI ANI 2012!  

Ziua 4 (01 ian): PATTAYA - GRADINA TROPICALA DIN SATUL NONG NOOCH

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, vizita in Satul Nong Nooch, la 16 km sud de Pattaya, unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei cu o suprafata impresionanta de orhidee, lacul si parcul natural. Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de  box thailandez. Seara, optinal, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare hotel Amari Orchid Resort 4* (Garden Wing) sau similar.

Ziua 5 (02 ian): PATTAYA - INSULA KOH SAMED  SI PARCUL NATIONAL MARINA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie in insula Koh Samed unde se afla si Parcul National Marina. Pranzul este inclus. Vom avea timp pentru plaja si pentru a admira recifele de corali. Seara ne intoarcem in Pattaya pentru cazare hotel Amari Orchid Resort 4* (Garden Wing) sau similar.

Ziua 6 (03 ian): PATTAYA - FERMA DE CROCODILI - BANGKOK

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari ferme de crocodili (peste 15.000 de exemplare). Cazare hotel Baiyoke Sky 4* sau similar.

Ziua 7 (04 ian): BANGKOK

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Budha de Aur - statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), urmeaza China town cu o scurta vizita la cea mai mare piata de flori Paklong Talad. Continuam cu Wat Pho (Budha Culcat - statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos incrustate in sidef) si Wat Benjamaborphit (Templul de marmura). Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Seara, optional, spectacol cu cina la teatrul Siam Niramitr. Cazare hotel Baiyoke Sky 4* sau similar.

Ziua 8 (05 ian): BANGKOK - PIATA PLUTITOARE DAMNOEN SADUAK SI STATIUNEA ROSE GARDEN

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, excursie de 1 zi la piata plutitoare Damnoen Saduak si Rose Garden, un paradis tropical de gradini cu flori si livezi. Excursia va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, situata la aproximativ 100 km de Bangkok.  In drum, vom admira campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos si vom opri intr-un sat traditional pentru a vedea cum se face zaharul brun. Ne continuam drumul catre Rose Garden unde vom participa la un spectacol traditional thailandez. Dupa amiaza, ne vom intoarce in Bangkok. Cazare hotel Baiyoke Sky 4* sau similar.

Ziua 9/10 (06/07 ian): BANGKOK - ISTANBUL - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea si transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Istanbul). Decolare din Bangkok la ora 11:50. Sosire la Bucuresti la ora 00:05 (07 ianuarie 2011).

PRET/persoana: 1.095 EURO (loc in camera dubla)

    Supliment camera single: 325 EURO

Copil 2-11 ani:  reducere 100 EURO (fara pat suplimentar)

 

 SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti - Bangkok - Bucuresti, via Istanbul, cu compania TURKISH AIRLINES;
  • 7 nopti cazare cu mic dejun, din care: 4 nopti la Hotel Amari Orchid Resort 4* - Garden Wing (camere superioare) si 3 nopti la Hotel Baiyoke Sky 4* sau similar in Bangkok (camere standard);
  • transferuri aeroport - hotel - aeroport;
  • transfer Bangkok - Pattaya si retur cu autocarul;
  • tur de oras cu ghid local in Bangkok (Templele Wat Traimit, Wat Pho, Wat Benjamaborphit, China town);
  • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

      - taxele de aeroport: 315 EURO/ persoana (pot suferi modificari);

      - cina de Revelion la restaurantul hotelului: 170 EURO/ persoana - obligatorie;

      - taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/ persoana;

      - bacsisurile obligatorii in Thailanda (30 EURO/persoana, se achita reprezentantului agentiei);

      - asigurarea medicala;

      - asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice).

 

GRUP MINIM: 25 persoane

Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana, iar pentru 15-19 persoane, tariful se majoreaza cu 50 EURO/ persoana.

 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE

15 Octombrie 2011. Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARE:

- intre 31 si 45 zile inaintea plecarii: 20% din valoarea pachetului

- intre 21 si 30 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului;

- intre 16 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului;

- intre 15 si 19 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului;

- mai putin de 15 zile: 100%.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale) :

29.12.2011 Bucuresti 10:50 - Istanbul 12:10 / Istanbul 19:45 - Bangkok 09:45 (30 decembrie 2011)

06.01.2012 Bangkok 11:50 - Istanbul 17:15 / Istanbul 22:40 - Bucuresti 00:05 (7 ianuarie 2012)

 

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri):

- 50 LEI/persoana/sens (dus sau intors) din orasele: Ploiesti, Urziceni, Pitesti, Alexandria, Giurgiu, Turnu Magurele;

- 75 LEI/persoana/sens (dus sau intors) din oraslele: Constanta, Calarasi, Slabozia, Buzau, Tecuci, Braila, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Brasov.

 

ACTELE NECESARE OBTINERII VIZEI:

pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere ● 1 fotografie recenta tip pasaport ● talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, functia, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net ●  formular de viza completat.  Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa, acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza.

 

INFORMATII DESPRE HOTELURI:

Hotel Amari Orchid Resort 4*(Garden Wing) - Pattaya, www.amari.com

Hotel Baiyoke Sky 4* - Bangkok, http://baiyokesky.baiyokehotel.com

[ x ] Cere informatii
Toate campurile sunt obligatorii

Nume:

E-mail:


Telefon:

Mesaj: 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________