Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Sali de Conferinta
Clienti corporate

Delta Dunarii

Loading...

  

 

Un paradis natural se întinde la varsarea Dunarii în Marea Neagra, acolo unde fluviul îsi încheie lunga calatorie de 2 860 km. Acest incredibil taram al apelor adaposteste peste trei sute de specii de pasari si nenumarate specii de pesti, de la sturioni la crapi si bibani, în timp ce varietatea de 1 150 de specii de plante cuprinde de la liane împletite pe trunchiurile copacilor în padurile de stejar pana la nuferi.

 Acest tinut salbatic al apelor va face sa descoperiti multe lucruri uimitoare.

O excursie în Delta Dunarii va ramane o amintire de neuitat.

 

Ziua 1 - Bucuresti - Murfatlar - Tulcea

Plecare spre Constanta dis de dimineata. Tur al orasului Constanta cu vizitarea Muzeului de Arheologie si a Mozaicului Roman. Plecarea spre Murfatlar, dejun si degustare de vinuri. Continuarea calatoriei spre Tulcea. Scurta plimbare cu vaporul pe Dunare. Cina si cazare la hotel 3* Tulcea.

 Ziua 2 - Tulcea - Murighiol - Uzlina

Mic dejun. Tur de oras cu vizitarea Muzeului Deltei. Dejun si apoi plecare spre Murighiol. Imbarcarea pe nava si transfer la Uzlina. Cina si cazare la hotel 3* in Delta Dunarii.

Ziua 3 - Uzlina

Mic dejun in cadrul hotelului. Plimbare pe canalele Deltei cu barci pescaresti pentru a admira flora si fauna Deltei. Dejun traditional pescaresc. Continuarea plimbarii pe canale dupa-amiaza. Intoarcere la Uzlina, cazare la hotel 3* . Cina cu foc de tabara.

Ziua 4 - Uzlina

Mic dejun in cadrul hotelului. Plimbare cu barcile pe canale si vizita caselor pescarilor. Dejun la pescari. Vizita rezervatiei naturale Grindul Caraorman. Dupa amiaza timp liber pentru pescuit sau pentru plimbari individuale. Cina si cazare in cadrul hotelului in Delta Dunarii / Uzlina.  

Ziua 5 - Murighiol

Mic dejun la in cadrul hotelului, imbarcare pe nava si transfer la Murighiol. Plecare spre Bucuresti. Dejun pe traseu. Cina va fi servita in Bucuresti intr-un restaurant specific romanesc cu program folcloric.

Servicii incluse:
Transport cu masina sau minibus;
Cazare cu pensiune completa;
Ghid ;
Intrari obiective turistice.

Observatii:
- Excursia are un caracter informativ si nu impune obligatii contractuale;
- Excursia se poate realiza cu masina (4 sau 8 locuri);
- Tarifele se vor stabili in functie de numarul de persoane si de disponibilitati.

[ x ] Cere informatii
Toate campurile sunt obligatorii

Nume:

E-mail:


Telefon:

Mesaj:


 


 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________