Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home About us Portfolio Partners Newsletter Contact 
 
 
   
City - breaks
Reservations Romanian hotels
Hotels all around the world
Rent-a-car
Corporate events
Conference Halls
Corporate clients

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]> <object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui> </object>

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]> <object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui> </object>

Termeni si conditii de calatorie:

TARIFE:

Tarifele prezentate in acest site sunt exprimate in LEI sau EURO si sunt valabile la data publicarii, pentru perioadele specificate.


TARIFELE DIN ACEST SITE POT INCLUDE:

-    transport cu avionul conform programelor de zbor ale companiilor aeriene;

-    in unele cazuri transferuri aeroport - hotel - aeroport;

-    asistenta personalului sau colaboratorilor nostri in aeroporturi, porturi si la locurile de cazare;

-    cazare pentru o persoana in camere duble standard, fara masa, in regim de mic dejun, demipensiune, pensiune completa sau all-inclusive, in functie de hotelul ales; cazare in camere single cu plata unui supliment mentionat in oferta.

Nota: Prin demipensiune definim mic-dejun si cina, prin pensiune completa mic-dejun, dejun si cina pentru fiecare noapte de sejur, iar prin all inclusive intelegem conceptele de pensiune completa + bauturi si servicii corespunzatoare fiecarui hotel in parte.


PRETURILE DIN ACEST SITE NU INCLUD:

Taxe de aeroport, asigurare medicala optionala sau obligatorie in functie de destinatie, facilitati optionale, mesele luate ocazional pe durata voiajului in tranzit, cumparaturile personale, bacsisuri, excursii cat si inchirieri de masini si motociclete rezervate direct in locul de sejur.MODALITATI DE REZERVARE

Rezervarea pentru bilete de avion, cazare, transferuri poate fi facuta cu minim 24 de ore inainte de inceperea sejurului. Recomandarea noastra este ca rezervarile sa fie efectuate cat mai din timp (cu minim 2 saptamani inainte de plecare) pentru a gasi disponibilitate si a obtine tarifele cele mai bune pentru dvs. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile.


PROCEDURI DE PLATA

Plata se poate efectua in doua transe, dupa cum urmeaza: 30% din costul total al serviciilor turistice in momentul confirmarii rezervarii dvs, restul putand fi achitat cu pana la 48 de ore inainte de inceperea sejurului. Plata se poate face in numerar, prin transfer bancar sau carte de credit. Pot fi solicitate plati de 100% in avans in diverse cazuri (perioade de sezon de varf, de Sarbatori, evenimente, etc) sau in cazul in care furnizorii directi de servicii solicita acest lucru.


ANULAREA REZERVARII


In general cu minim 15 zile inainte de plecare, anularea rezervarii se face fara nici un fel de penalizare. 50% penalizare din pretul programului, daca anularea se face intre 15 inaintea datei plecarii si 48 de ore inainte de data plecarii. Banii nu se ramburseaza, penalizarea fiind de 100% in cazul anularii voiajului cu mai putin de 48 de ore inainte de ziua plecarii, intreruperii acestuia, neprezentarii pentru imbarcare sau sistarii calatoriei din cauza unor nereguli cu privire la actele personale.

In cazuri speciale (sarbatori, evenimente, sezon de varf) termenele de anulare pot fi mai restrictive.

In cazul biletelor de avion pe cursele de linie ale companiilor clasice sau low-cost agentia si implicit turistul se supun regulilor de emitere a biletelor comunicat punctual in cazul fiecarei rezervari.

 

FORMALITATI
Pentru a calatori in statele membre a Spatiului Schengen este nevoie de buletin sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara. In cazul copiilor minori neinsotiti de ambii parinti / tutori este necesara o procura notariala pentru a permite iesirea din tara.

Agentia nu este raspunzatoare in cazul in care clientul se prezinta pentru plecare dupa ora limita indicata de organizator sau ii este refuzata intrarea pe teritoriul tarilor din spatiul Schengen sau a altor state di diverse motive, sau nu ii este permisa iesirea din tara pe motiv ca se afla sub interdictia de a parasi teritoriul Romaniei.


CAZARE
Pretul reflecta locul in camera dubla pe total sejur. Camerele single, un al treilea adult sau un copil in camera, fac subiectul unor costuri suplimentare.


REDUCERI PENTRU COPII

Copiii beneficiaza de reduceri specifice fiecarui program in parte, in functie de prevederile hotelurilor si companiilor aeriene.


MODIFICAREA REZERVARII

Modificarea rezervarilor se poate efectua in functie de conditiile speciale de emitere a biletelor de avion sau / si de conditiile de rezervare a cazarii / pachetelor de servicii.


FORTA MAJORA

Agentia nu isi asuma nici o taxa sau cheltuiala (cazare, transport suplimentar, masa) pe care turistul trebuie sa o suporte in cazul anularii temporare a unui zbor, autocar sau vapor decisa de societaea de transport sau autoritati, din motive de securitate (conditii meteo, greva, incidente tehnice, deflagratii, conflicte armate, etc) sau din orice alt motiv.

In caz de forta majora agentia nu este responsabila si turistul nu poate solicita nici un fel de compensatie pentru schimbarea de orar sau itinerary, chiar daca acestea intervin dupa inmanarea documentelor de calatorie.

 


 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________