Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Sali de Conferinta
Clienti corporate

Litoral Bulgaria 2014

 

Conditiile de exceptie pentru familiile cu copii, gama variata de hoteluri pentru toate tipurile de turisti cu toate tipurile de mese dorite, multitudinea hotelurilor ce dispun de centru SPA, ofertele avantajoase, apropierea de litoralul romanesc, si nu in ultimul rand experienta si indrumarea noastra sunt doar cateva din avantajele pentru care litoralul din Bulgaria poate fi o alternativa pentru petrecerea vacantei dvs. la mare!

Gasiti in ofertele noastre cateva din cele mai cunoscute statiuni ale vecinilor nostri, cuprinzand o varietate de hoteluri.

 


Nisipurile de aur

Albena

Balchik

Constantin & Elena

Obzor

Sunny Beach

Nessebar

Pomorie
  

 

In cazul in care aveti in vedere alte statiuni (litoralul bulgar este in continua expansiune) sau alte hoteluri care nu au fost cuprinse in selectia noastra, asteptam solicitarea dvs pentru a va trimite in cel mai scurt timp  o oferta personalizata.

 


 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________