Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Sali de Conferinta
Clienti corporate

MAXIM Quality, MAXIM Comfort. MAXIM TRAVEL

Serviciile – un domeniu extrem de vast si de complex prin multitudinea aspectelor pe care le imbraca comunicarea si intelegerea nevoilor actuale ale societatii in general, a societatii romanesti in particular.

Turismul – o ramura a serviciilor in plina expansiune si dezvoltare. Un domeniu dinamic aflat in permanenta transformare si schimbare si in acelasi timp un fenomen cotidian din ce in ce mai prezent in societate.

Serviciile si turismul - o combinatie ce reprezinta o provocare pe care am acceptat-o constienti fiind de exigentele clientilor nostri si de importanta lucrului bine facut.

Maxim Events & Incentive este o companie cu capital 100% privat, aparuta din nevoia de calitate a serviciilor in general, a celor de turism in particular. Bazandu-ne pe o experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, pe buna cunoastere a serviciilor si turismului romanesc, incluzand aici atat cererea cat si oferta, am considerat oportun aportul pe care dorim sa il aducem dezvoltarii acestui segment extrem de important din viata companiilor romanesti dar si a fiecaruia dintre noi. Incercam prin fiecare pas pe care il facem sa intelegem si sa satisfacem cele mai diverse nevoi, cerinte si exigente pe care le intalnim.

Oferta noastra poate fi incadrata in trei mari categorii:

MAXIM EVENTS: Evenimente adresate companiilor. Serviciile de "corporate events" adresate companiilor includ participarea sau / si organizarea conferintelor sau a prezentarilor, lansarilor de produse, training-urilor angajatilor sau partenerilor, clientilor sau altor colaboratori. Problemele organizatorice referitoare la inscrierea participantilor, cazarea acestora, salile de conferinte, aparatura necesara, cinele festive sau dejunurile de lucru reprezinta tot atatea ocazii pentru noi de a va dovedi ca ele nu trebuie sa reprezinte o problema, ci o garantie a succesului evenimentului respectiv.

MAXIM BIZ: Cuprindem in acest segment toate serviciile de business travel pe care le oferim clientilor nostri corporate: bilete de avion, cazari interne, cazari externe, asigurari, transferuri, servicii de rent-a-car, etc.

MAXIM TRAVEL: Vacante, sejururi, cazari individuale sau grupuri, programe charter, bilete de avion.

Atat pentru ofertele interne cat si pentru cele externe, agentia noastra este alaturi de dvs pentru o reusita deplina a vacantei pe care o veti alege. Cunoscand atat destinatiile devenite deja clasice pentru piata romaneasca (Grecia, Turcia, Spania, Egipt, etc), cat si destinatii exotice sau statiuni de ski din Austria, Italia, Slovenia sau de ce nu – Bulgaria, MAXIM TRAVEL poate deveni consultantul dvs perfect in momentul in care incercati sa va decideti asupra urmatoarei dvs destinatii. Pentru oferta interna incercam sa va oferim cea mai buna varianta atat in cazul in care alegeti litoralul romanesc cat si daca doriti un weekend sau o vacanta la munte sau de ce nu un mod exotic de a va petrece doua zile inafara aglomeratiei Bucurestiului.


 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________