Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Lansari produse
Organizare conferinte
Petreceri cu firma
Programe incentive
Team building
Training - uri
Sali de Conferinta
Clienti corporate

Programe incentive

  

MAXIM INCENTIVE - un program adresat companiilor

Investitiile cele mai importante in cadrul companiilor sunt in proprii angajati. Fie ca se adreseaza celor implicati in vanzari, in marketing, reporting sau middle management, sistemul de formare al echipei, de stimulare a angajatilor si nu in ultimul rand de masurare a rezultatelor reprezinta elementul de greutate in politica de resurse umane a oricarei companii.

Cercetatori din acest domeniu considera ca sistemul salarial, desi important in decizia angajatului de a-si stabili si pastra locul de munca sau de a-si imbunatati performantele, nu reprezinta elementul care influenteaza in cea mai mare masura aceasta decizie. Atmosfera din cadrul firmei si relatiile dintre colegi reprezinta elementul primordial. Un efect al acestor statistici il gasim in politica de resurse umane a tot mai multor companii: activitatile de team-building, de formare a echipei si omogenizare a colectivului, de imbunatatire a relatiilor inter-departamentale reprezinta deja o componenta obligatorie a acestei politici.

In acest sens, Maxim Events & Incentive incearca sa vina in intampinarea nevoilor firmei dvs printr-o gama larga de servicii specifice acestui segment. Metodele de stimulare al angajatilor prin incentive reprezinta o consecinta fireasca a celor de mai sus. Acestea au aplicabilitate si induc un efect pozitiv atat in interiorul companiei pentru angajatii acesteia, cat si inafara ei pentru colaboratori, parteneri, clienti, prin motivarea si fidelizarea acestora.

Este dovedit faptul ca un procent tot mai mare dintre angajati percepe intr-un mod diferit un bonus constand intr-o suma de bani, in comparatie cu o vacanta intr-o destinatie exotica sau un program de lux, ultimele avand un efect deosebit prin ineditul lor. Rezultatele sunt de asemenea remarcabile in cadrul colaboratorilor externi ai companiei (dealeri, clienti, parteneri), sistemul de incentive fiind privind ca un "plus" adus relatiei de afaceri.

[ x ] Cere informatii
Toate campurile sunt obligatorii

Nume:

E-mail:


Telefon:

Mesaj:


 


 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________