Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Lansari produse
Organizare conferinte
Petreceri cu firma
Programe incentive
Team building
Training - uri
Sali de Conferinta
Clienti corporate

Team building

  

Toate companiile au inteles deja ca cea mai importanta resursa de care dispun sunt oamenii, organizati in echipe eficiente. In consecinta, este stiut faptul ca activitatile de team-building au devenit o componenta foarte importanta a politicii de resurse umane. In cadrul unui team-building participantii reusesc sa se cunoasca mai bine, sa comunice mai bine, sa interactioneze formal sau informal, in conditii total diferite de atmosfera de zi cu zi de la locul de munca.

Organizate intr-un mod profesional team-building-urile pot imbunatati activitatea oamenilor intr-un mod neasteptat. Incercati programele noastre de team-building si veti realiza beneficiile acestora pentru activitatea dvs.

Impreuna cu partenerii nostri specializati reusim sa va oferim activitati interesante de team-building, cum ar fi treasure hunt, jocuri de paint-ball, plimbari cu ATV-uri, cursuri de echitatie, rafting, etc.

[ x ] Cere informatii
Toate campurile sunt obligatorii

Nume:

E-mail:


Telefon:

Mesaj:


 


 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________