Blog Maxim Travel   
  limba romana  english
Home Despre noi Portofoliu Parteneri Newsletter Contact 
 
 
   
Oferte City break
Rezervari hoteluri Romania
Rezervari hoteluri externe
Rent-a-car
Evenimente Corporate
Lansari produse
Organizare conferinte
Petreceri cu firma
Programe incentive
Team building
Training - uri
Sali de Conferinta
Clienti corporate

Training - uri

  

Astazi toate companiile de pe piata au inteles importanta calitatii fortei de munca si a bunei pregatiri profesionale a oamenilor. Se investesc multe eforturi in acest sens, pentru cresterea pregatirii angajatilor si a productivitatii acestora.

Trainingurile in vanzari, management, contabilitate sau alte domenii au devenit o practica obisnuita. Dar nu uitati ca nu este suficienta participarea la astfel de activitati, succesul fiind dat de reamintirea si aplicarea in mod constant a informatiilor dobandite aici.

Prin modul in care noi gandim organizarea acestor activitati incercam sa facem participantii sa-si aminteasca cursul respectiv nu doar ca un simplu training ci ca o experienta deosebita si interesanta.

"Training-ul reprezinta doar un fir de nisip intr-un urias desert." Un adevar care ne reaminteste ca pentru a fi eficienta, si a-si atinge scopul, o activitate de training trebuie organizata profesional si de asemenea inclusa intr-un program complex pentru a se reusi implementarea lucrurilor invatate in activitatea de zi cu zi.

[ x ] Cere informatii
Toate campurile sunt obligatorii

Nume:

E-mail:


Telefon:

Mesaj:


 


 
  ____________________________________________________________________________________________________________________________  
   
 

____________________________________________________________________________________________________________________________